Skoda Rapid 1.6i

Skoda Rapid 1.6i A/C

Доплата за возење во други земји (35 евра по земја)

*
*
*
*
*
*
Вкупно денови: /
Вкупно цена: €190035,00
Спецификации на производот
Тип Патнички автомобил
Боја Бела
Број на патници 5
Багаж 4
A/C Да