FORD TRANSIT Custom TDCi

FORD TRANSIT Custom TDCi A/C

Доплата за возење во други земји (35 евра по земја)

*
*
*
*
*
*
Вкупно денови: /
Вкупно цена: €380070,00
Спецификации на производот
Тип Патничко комбе
Боја Црно
Број на патници 8+1
Багаж 8 мали
A/C Да - двозонска