FORD FIESTA 1.25i

FORD FIESTA 1.25i A/C

Доплата за возење во други земји (35 евра по земја)

*
*
*
*
*
*
Вкупно денови: /
Вкупно цена: €171031,50
Спецификации на производот
Тип Патнички автомобил
Боја Бела
Број на патници 5
Багаж 2
A/C Да