Ford C-Max 1.6TDCi A/C

Ford C-Max 1.6TDCi A/C

Доплата за возење во други земји (35 евра по земја)

*
*
*
*
*
*
Вкупно денови: /
Вкупно цена: €228042,00
Спецификации на производот
Боја Портокалова
Тип Патнички автомобил
Број на патници 5
Багаж 4
A/C Да